Facebook
Onze experten staan voor u klaar!
Amedes, Amedes belgium, interim management, verzekeringen, verzekeringsvacatures, projectsourcing, freelance, freelancers, werken in de verzekeringen, matthias eraly, mario vermaelen, jorien spelmans, hans van den eshof, FlexForzz, detachering, vacatures

Over Amedes

Amedes werkt al sinds 1997 aan de groei van talloze opdrachtgevers uit de top van de verzekeringssector en de carrières van honderden professionals. Ons motto ‘Onze ambitie, Uw succes’ is niet toevallig gekozen. Wij hebben de ambitie een excellente dienstverlener te zijn die de beste mensen levert aan de markt. Wij doen dit met passie, plezier en prestige.

De kwaliteit van deze vakmensen blijkt niet alleen uit hun opleidingsniveau, ervaring en bewezen successen, maar ook uit hun persoonlijke ambitie. Wij investeren in mensen die het beste uit zichzelf willen halen om zo van optimale waarde te zijn voor organisaties die hun opdrachten aan ons toevertrouwen.

Amedes is een betrouwbare, onafhankelijke partner die op transparante wijze en tegen gunstige tarieven diensten levert, gericht op de vervulling van de wensen van onze opdrachtgevers. Wij communiceren open en handelen volgens de overtuiging dat kwaliteit zich steeds weer terugverdient.

Projectsourcing

Wilt u geen vast personeel aannemen, maar heeft u wel behoefte aan (tijdelijke) specialisten? Amedes levert u vakmensen. Wij stemmen uw wensen en hun capaciteiten en persoonlijkheid nauwkeurig af om zo de perfecte match tot stand te brengen. Op de achtergrond begeleiden wij hen en zorgen wij voor relevante opleidingen.

Amedes als businesspartner

Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen versterken met onze vakmensen of bent u op zoek naar interessante opdrachten bij toonaangevende spelers in de verzekeringssector? Laat hier uw cv achter of neem contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.

 

 

© Amedes Belgium 2018 | Aanvraag indienenPrivacy beleidPowered by OTYS Recruiting Technology