Facebook
Meedenken met de klant en jezelf steeds in vraag stellen geeft betere resultaten

 

Naast de inzet van onze verzekeringsspecialisten beschikken we over een ruim netwerk van freelancers. Bent u op zoek naar specialisten voor tijdelijke projecten, maar wilt u geen vaste medewerkers aannemen, dan kunt u een beroep doen op onze interim managers. Dit zijn hoogopgeleide vakmensen die voor de vrijheid en flexibiliteit hebben gekozen van het zelfstandig ondernemerschap, maar zich gesteund willen voelen door het netwerk en de know-how van de professionele organisatie die Amedes is.

Amedes biedt u de beste mensen voor het oplossen van (tijdelijke) capaciteitsproblemen, het doorvoeren van bezuinigingstrajecten, organisatorische veranderingsprocessen etc. Wij verzorgen de volledige bemiddeling van specialisten, bieden advies en begeleiden het project. Vanuit onze ruime pool van ervaren krachten leveren wij u altijd de meest geschikte persoon voor uw organisatie en vraagstelling.

Kostprijs

U bent verzekerd van een vast uurtarief en heeft bovendien geen administratieve zorgen. De freelancers die zich openstellen voor een nieuwe opportuniteit kan u via ons inzetten. Hun dagtarief rekenen wij door met een marge. Hierin zijn wij transparant: u en de freelancer zijn beide op de hoogte van deze marge. Binnen deze marge leveren wij u de meest geschikte specialist voor uw opdracht. Wij regelen tevens al de administratie zoals bijvoorbeeld alle zaken rond sociale wetgeving in het kader van schijnzelfstandigheid.

Indien u meer informatie wenst kan u steeds terecht op ons nummer 078/35.36.36 of via info@amedes.be.


© Amedes Belgium 2018 | Aanvraag indienenPrivacy beleidPowered by OTYS Recruiting Technology