Facebook
Problemen zijn er alleen maar om onze talenten te wekken en kansen te benutten.
Amedes, Amedes belgium, interim management, verzekeringen, verzekeringsvacatures, projectsourcing, freelance, freelancers, werken in de verzekeringen, matthias eraly, mario vermaelen, jorien spelmans, hans van den eshof, FlexForzz, detachering, vacatures

Werken bij Amedes

Als specialist in projectsourcing in de verzekeringssector heeft Amedes interessante carrièremogelijkheden of je nu vast in dienst wilt of als freelancer aan de slag wilt gaan.  Wij bieden interessante functies op junior-, medior-, senior- en expertniveau. Zowel starters als doorgewinterde professionals kunnen bij Amedes aankloppen voor uitdagende opdrachten.

Vast in dienst

Treed je vast in dienst als consultant bij Amedes, dan plaatsen wij je op opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Uiteraard in goed overleg met jou en de opdrachtgever. Meer lezen.

Freelancers

Als freelancer werk je via Amedes aan interessante projecten op hoger niveau. Je behoudt je volledige zelfstandigheid. Meer lezen.

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd, dan kun je contact met ons opnemen voor een afspraak. Je kunt ook online solliciteren op één van onze vacatures via de ‘Solliciteer’-knop bij elke vacature. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij je CV, competenties en ambities. We praten met je over het vak en gaan na of jij geschikt bent voor de functie of opdracht. Is er een match, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever. Solliciteer je bij Amedes, dan heb je ook een gesprek met het management.

 

 

 

 

  

© Amedes Belgium 2018 | Aanvraag indienenPrivacy beleidPowered by OTYS Recruiting Technology