Facebook
Meedenken met de klant en jezelf steeds in vraag stellen geeft betere resultaten
Amedes, Amedes belgium, interim management, verzekeringen, verzekeringsvacatures, projectsourcing, freelance, freelancers, werken in de verzekeringen, matthias eraly, mario vermaelen, jorien spelmans, hans van den eshof, FlexForzz, detachering, vacatures

Freelance

Ben je tevreden met de vrijheid die je geniet als zelfstandig ondernemer en wil je niet vast in dienstverband werken, dan kun je als freelancer via Amedes aan de slag.

Wij gaan voor jou op zoek naar mooie opdrachten, onderhandelen over jouw tarief, leggen de afspraken vast in een samenwerkingsovereenkomst en jij factureert ons maandelijks jouw uren. Je behoudt je volledige zelfstandigheid.

Wat ga je doen?

Als freelance verzekeringsspecialist of interim manager werk je via Amedes aan interessante opdrachten op hoger niveau. Amedes werft aan, bemiddelt, begeleidt, biedt alle administratieve ondersteuning en zorgt ervoor dat aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Wat bieden wij jou?

Amedes is jouw poort naar aantrekkelijke opdrachten in de verzekeringssector. Wij zorgen ervoor dat je opdrachten krijgt. Wij voeren de tariefonderhandelingen met de opdrachtgever en leggen de afspraken vast in een samenwerkingsovereenkomst. Ook kun je rekenen op onze back-up in advies, project- en teambegeleiding. Onze beloning zit in de marge waarmee wij jouw tarief ophogen. Hierin zijn wij transparant. Zowel jij als de opdrachtgever krijgen inzage hierin.

Interesse?

Heb je interesse in uitdagende opdrachten op hoger niveau en een werkgever die jouw belangen behartigt? Laat dan vandaag nog je CV achter.

© Amedes Belgium 2018 | Aanvraag indienenPrivacy beleidPowered by OTYS Recruiting Technology