Facebook
Wij zijn op zoek naar jou!
Amedes, Amedes belgium, interim management, verzekeringen, verzekeringsvacatures, projectsourcing, freelance, freelancers, werken in de verzekeringen, matthias eraly, mario vermaelen, jorien spelmans, hans van den eshof, FlexForzz, detachering, vacatures

Vast in dienst

Iets voor jou?

Een consultant bij Amedes is een vakspecialist die zich een nieuwe werkkring snel eigen kan maken. Je bent in staat vrijwel direct vooruitgang te boeken in je werk.

Ook heb je ervaring, passie voor het vak, goede communicatieve vaardigheden en uiteraard de juiste opleiding(en) genoten. Regelmatig bijscholen vind je ook belangrijk om bij te blijven in je vakgebied.

De mogelijkheden zijn uiteenlopend. Je wordt ingezet in geval van tijdelijke capaciteitsproblemen zoals bijvoorbeeld fusies, geplande of ongeplande langdurige afwezigheid van medewerkers of voor een bepaald project.

Wat bieden wij jou?

Je komt bij Amedes in dienst als werknemer op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd en ontvangt daarvoor een marktconform salaris met een aantrekkelijk pakket extra-legale voordelen. Maar je vindt in ons ook een prettige werkgever die rekening houdt met je wensen en ambities. Wij begeleiden je naar het gewenste niveau met raad (persoonlijke gesprekken) en daad (opleidingen).

Interesse?

Heb je behoefte aan afwisseling en nieuwe uitdagingen in je werk, maar wil je wel de zekerheid van een vast inkomen en een werkgever die jouw belangen behartigt? Wordt dan consultant bij Amedes. Bekijk al onze openstaande vacatures en laat vandaag nog je CV achter.
 

© Amedes Belgium 2018 | Aanvraag indienenPrivacy beleidPowered by OTYS Recruiting Technology